Jullie huwelijk, die ene dag waar echt alles om jullie samen zijn draait. Van de vroege ochtend bij het kleed-ritueel tot de eerste dans van de avond staat alles in het teken van jullie huwelijk. Deze unieke gebeurtenis in je leven waar niks aan het toeval is overgelaten en al jullie vrienden en familie bij aanwezig zijn verdient een goede registratie. Als bruidsfotograaf ben ik de toeschouwer van buitenaf. Ik zie de de mooiste momenten en leg ze vast om na de dag te genieten vanuit een ander perspectief.

Bruidsreportage (ca. 2 uur)
prijs : € 350,00
Dit houdt in dat ik met jullie naar een door jullie gekozen locatie ga en daar de trouwfoto’s maak. Dit kan natuurlijk buiten of binnen zijn.

Ceremonie en Bruidsreportage (ca. 4 uur)
prijs : € 650,00
Naast de Bruidsreportage maak ik foto’s van de ceremonie, het officiële gedeelte zoals bijvoorbeeld in de kerk en/of gemeentehuis.

Hele dag (exclusief feestavond ca. 8-10 uur)
prijs : € 950,00

Alle reportages zijn inclusief een DVD met de foto’s, bewerkt (gesneden, kleur, zwart-wit of sepia) en klaar om afgedrukt te worden.
(alle prijzen incl. BTW, eventuele reiskosten worden berekend vanaf 10 km enkele reis, tarief € 0,25 per km incl. BTW)

Love shoot

Natuurlijk wil je graag op je bruiloft een fotograaf die op jullie dag de reportage doet. Maar je hoeft het niet bij een bruiloft te laten. Als je van iemand houd, je vriend, vriendin, echtgenoot(e) en familie wil je die graag om je heen hebben en herinneren. Plan een ‘Loveshoot’ Een registratie van jouw dierbaren.

Loveshoot (ca. 2 uur)
prijs : € 200,00